Merhaba. Dün SSD taktim Windows'u kurdum ancak PC'yi açtıktan sonra logonun altında siyah ekranda 10-15saniye yuvarlak dönüyor. HDD varken böyle bir şey olmuyordu. Neden olur?
Merhaba. Dün SSD taktim Windows'u kurdum ancak PC'yi açtıktan sonra logonun altında siyah ekranda 10-15saniye yuvarlak dönüyor. HDD varken böyle bir şey olmuyordu. Neden olur?
Dün ayarları resetlemiştim.Bir deniyip geliyorum.Boot ayarları değişmiştir BIOS'tan Fast boot açarak dönmesini kapatabilirsiniz.
Evet SSD+HDD kullanıyorum.Sistem açılıyor sadece gereğinden yavaş.Hocam bilgisayarı yeniden başlatın boot ekranı gelmeden önce F8'e basın bir süre, karşınıza seçenekler çıkıcak. Burdan Güvenli Modu seçip açmayı deneyin sistemi hocam. Ayrıca hdd halen takılı ?
Hocam ben bulamadım Eki Görüntüle 1821752
Hocam BIOS'unuz desteklemiyor ya da eski olabilir, Windows arama çubuğuna MSConfig yazıp gösterdiğim şeyi deneyin isterseniz.
Daire içine aldığım yeri tikleyin saniyeli yere 3 yazın.
Hocam yaptım 2-3 saniyeye düştü dönme süresi.
Hocam 0 yapmayı da biliyorum ama unuttum şimdi aradım tam adını bilmediğim için çıkmıyor ama CMD'den yapılıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.