Çözüldü Windows 10 açılış ekranında donma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Kısa bir süre önce bilgisayarımı normal olarak kapattım. Bir süre sonra kasadaki ışıkların yandığını fark ederek tekrar kapatmayı denedim. Son çare olarak kasanın üzerindeki açma/kapatma butonuna basılı tutarak kapattım ve Windows açılma ekranındaki dönen noktaların donduğunu fark ettim. Tekrar kapatıp açtığımda onarım yaptığını söylüyor ama herhangi bir şey yok ve hala donuk durumda. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Sorun RAM'ler ile alakalıymış, RAM'lerin yerlerini değiştirdiğimde sorun kendi kendine çözüldü ben de anlayamadım problem neydi. Teşekkürler yine de.
Onarım işlemi için bekleyin (gerekirse uzun süre) ya da temiz kurulum yapın. Sistem dosyaları hasar görmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun RAM'ler ile alakalıymış, RAM'lerin yerlerini değiştirdiğimde sorun kendi kendine çözüldü ben de anlayamadım problem neydi. Teşekkürler yine de.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…