Çözüldü Windows 10 açılış ekranında donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

taha782

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarı başlattığım zaman bu ortada dönen şey donuyor ve birden mouse imleci çıkıyor. Mouse imlecini hareekt ettirebiliyorum fakat ortadaki dönen şey bir türlü hareket etmiyor ve bilgisayar hiçbir türlü açılmıyor. Bilgisayara format atıldı düzelmedi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-10-08-08-03-25-80_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    261,7 KB · Görüntüleme: 521
Çözüm
O zaman hdd/ssd ölmüş demektir yeni disk ile deneyin.
Merhabalar, şu anda bilgisayarım açıldı sorunsuz bir şekilde çalışıyor, tekrar başlattığımda vs açılıyor ve hiçbir şey yapmadım. Bilgisayarımda şu anda HDD'de okunuyor SSD'de okunuyor. Galiba bilgisayarın biraz dinlenmeye ihtiyacı varmış . İlginizden dolayı çok çok teşekkür ederim.
1 saat fln bekledin mi hala açılmıyorsa bilmiyorum

Kabloları kontrol edin, sallanma vs. olduysa açılmıyor olabilir, ben öyle duzeltmistim.

HDD hasarlı olabilir. Bende de aynı hata oluyordu içince Windows 7 kurulu başka bir HDD taktım sorun olmadan çalıştı.

Ramlari çıkar temizle ekran kartını çıkar temizle

HDD hasarlı olabilir. Bende de aynı hata oluyordu içince Windows 7 kurulu başka bir HDD taktım sorun olmadan çalıştı.
Ramlari çıkar temizle ekran kartını çıkar temizle
Tamamdır ikisinide deneyeceğim gün içerisinde geri dönüş sağlayacağım.

1 saat fln bekledin mi hala açılmıyorsa bilmiyorum
1 saat beklemedim ama 1 saat bekleyincede bir şey olacağını sanmıyorum çünkü o noktalar hareket etmiyor.

Tamamdır ikisini de deneyeceğim gün içerisinde geri dönüş sağlayacağım.

1 saat beklemedim ama 1 saat bekleyincede bir şey olacağını sanmıyorum çünkü o noktalar hareket etmiyor.

Dediğim gibi başka HDD deneyin çalışması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…