Windows 10 açılış ekranında iki tane kullanıcı hesabı sorunu

drkim123

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde CMD komutu ile şifremi kaldırmıştım ve sadece outlook hesabım ile giriş yapacaktım ama şimdi 2 ayrı hesap gözüküyor ve ikisinde de şifre istiyor. Hesaplardan birisini kaldırmak ve şifre girişini de iptal nasıl ederim?

1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerinizi yapmıştım ama sonuç değişmemişti. Geçen gece bir güncelleme geldi,kapanıp açılınca tek hesap vardı ve şifre girişi istemiyordu.

Dediklerinizi yapmıştım ama sonuç değişmemişti. Geçen gece bir güncelleme geldi,kapanıp açılınca tek hesap vardı ve şifre girişi istemiyordu.
Arkadaşın dediklerini yaptıktan sonra, Yerel Disk > Kullanıcılar bölümünden isteğiniz dışında oluşan hesaba ait kullanıcı dosyasını silmeyi deneyin. Olmassa yeni bir yönetici hesabı oluşturup diğerlerini silin. Mutlaka sorun düzelir

Arkadaslar benim bir sorunum var lutfen yardimci olun pc mi uykuya aliyorum sorun yok ama uykudan cikarinca tam kilit ekrani gelecek pat kapaniyo tekrar acmam gerekiyo lutfen bilen birileri bana yardim etsin

Arkadaşlar normalde CMD komutu ile şifremi kaldırmıştım ve sadece outlook hesabım ile giriş yapacaktım ama şimdi 2 ayrı hesap gözüküyor ve ikisinde de şifre istiyor. Hesaplardan birisini kaldırmak ve şifre girişini de iptal nasıl ederim?

Eki Görüntüle 206668
Merhaba windows +r yaparak içine control userpasswords2 yapınız. Tek hesap gözükür ise gelişmiş sekmesine geliniz. Oradan gelişmiş deyiniz. Sonra kullanıcılar klasöre girip oradaki kullanıcıların ayarlarından hesap parolası kapatabilirsiniz.(Olmazsa devrede olan kullanıcının yani kendine ait olan kullanıcının çift tıkla üyeler de orada 2 tane kullanıcı gözükür zaten oradan diğerini kaldır.)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı