İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Nisan 2021 #11 Sude yokuşyukarı dedi: Nasıl tanıtıcam? Genişletmek için tıkla... Format gerek anca o zaman kendini sisteme göre entegre eder.
Sude yokuşyukarı dedi: Nasıl tanıtıcam? Genişletmek için tıkla... Format gerek anca o zaman kendini sisteme göre entegre eder.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 16 Nisan 2021 #12 Sude yokuşyukarı dedi: Nasıl tanıtıcam? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girebiliyon mu?
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 16 Nisan 2021 #13 Bir ihtimal bu ürün ile bilgi aktarabilirsiniz ( HDD sağlamsa, 2.5inc için )
Sude yokuşyukarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #14 İnsan.exe dedi: Format gerek anca o zaman kendini sisteme göre entegre eder. Genişletmek için tıkla... ZerefDragneel dedi: BIOS'a girebiliyon mu? Genişletmek için tıkla... Hocam biosa girebiliyorum ancak temiz kurulum olmuyor. Usb bellek ile başlattığım zaman siyah ekran geliyor. Herşeyi doğru yaptığıma eminim
İnsan.exe dedi: Format gerek anca o zaman kendini sisteme göre entegre eder. Genişletmek için tıkla... ZerefDragneel dedi: BIOS'a girebiliyon mu? Genişletmek için tıkla... Hocam biosa girebiliyorum ancak temiz kurulum olmuyor. Usb bellek ile başlattığım zaman siyah ekran geliyor. Herşeyi doğru yaptığıma eminim
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 16 Nisan 2021 #15 Eğer format atılmicak kadar veri var ise. Aynı sürümün ISO dosyasından PC'yi başlatıp. Sol alttaki onarım kısmına girmeyi deneyebilir misiniz?
Eğer format atılmicak kadar veri var ise. Aynı sürümün ISO dosyasından PC'yi başlatıp. Sol alttaki onarım kısmına girmeyi deneyebilir misiniz?
EM-PLEH Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 157 Makaleler 1 16 Nisan 2021 #16 Bu sorun hdd de var, başka bir hdd tak ve dene büyük ihtimalle açılır. Bende böyle bir sorun yaşandı ve çare hdd nin degişmesi oldu.
Bu sorun hdd de var, başka bir hdd tak ve dene büyük ihtimalle açılır. Bende böyle bir sorun yaşandı ve çare hdd nin degişmesi oldu.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 16 Nisan 2021 #17 Sude yokuşyukarı dedi: Hocam BIOS'a girebiliyorum ancak temiz kurulum olmuyor. USB bellek ile başlattığım zaman siyah ekran geliyor. Her şeyi doğru yaptığıma eminim. Genişletmek için tıkla... He işte sıkıntı, bir dakika la. Anakartla BIOS sürümü uyumlu mu?
Sude yokuşyukarı dedi: Hocam BIOS'a girebiliyorum ancak temiz kurulum olmuyor. USB bellek ile başlattığım zaman siyah ekran geliyor. Her şeyi doğru yaptığıma eminim. Genişletmek için tıkla... He işte sıkıntı, bir dakika la. Anakartla BIOS sürümü uyumlu mu?
İnsan.exe Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 570 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Nisan 2021 #18 Sude yokuşyukarı dedi: Hocam BIOS'a girebiliyorum ancak temiz kurulum olmuyor. USB bellek ile başlattığım zaman siyah ekran geliyor. Her şeyi doğru yaptığıma eminim. Genişletmek için tıkla... Başka bir yöntem olmalı aklıma gelmiyor şu an. .
Sude yokuşyukarı dedi: Hocam BIOS'a girebiliyorum ancak temiz kurulum olmuyor. USB bellek ile başlattığım zaman siyah ekran geliyor. Her şeyi doğru yaptığıma eminim. Genişletmek için tıkla... Başka bir yöntem olmalı aklıma gelmiyor şu an. .
Sude yokuşyukarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #19 ZerefDragneel dedi: He işte sıkıntı, bir dakika la. Anakartla BIOS sürümü uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Evet uyumlu. Eski HDD de çalışıyordu fakat bu HDD de daha fazla oyun var diye bunu takmak istiyorum.
ZerefDragneel dedi: He işte sıkıntı, bir dakika la. Anakartla BIOS sürümü uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Evet uyumlu. Eski HDD de çalışıyordu fakat bu HDD de daha fazla oyun var diye bunu takmak istiyorum.
YUSUF HAYALOĞLU Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 145 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #20 Format at.