Shadow74 Kilopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 28 25 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar, Windows 10 kurdum. Yeni sistemime her açılışta parola soruyor. Nasıl kaldıracağını bulamadım. İnternetteki yöntemler de işe yaramadı. Nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
Arkadaşlar, Windows 10 kurdum. Yeni sistemime her açılışta parola soruyor. Nasıl kaldıracağını bulamadım. İnternetteki yöntemler de işe yaramadı. Nasıl kaldırabilirim?
lilsmcn Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 25 Temmuz 2020 #2 Ayarlar > Hesaplar > Oturum Açma Seçenekleri > Parola
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 25 Temmuz 2020 #3 Belki sizde de yeni güncelleme yüzünden böyle olmuştur. Şu video yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Belki sizde de yeni güncelleme yüzünden böyle olmuştur. Şu video yardımcı olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et