S Silva Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 768 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Windows 10'a geçtim arkadaşlar. Fakat sorunum şu, girerken benden şifre istiyor. Bu şifreyi nasıl kaldırabilirim? Böyle birşey mümkün mü?
Merhaba arkadaşlar. Windows 10'a geçtim arkadaşlar. Fakat sorunum şu, girerken benden şifre istiyor. Bu şifreyi nasıl kaldırabilirim? Böyle birşey mümkün mü?
Erhan Savaşkan Megapat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2015 #2 Klavyeden Windows+R ile çalıştırı açın. Daha sonra "Netplwiz" yazıp girin. Orda ne yapacağınızı anlarsınız.
Klavyeden Windows+R ile çalıştırı açın. Daha sonra "Netplwiz" yazıp girin. Orda ne yapacağınızı anlarsınız.
Jurass1ck Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #3 Merhaba; Bu videoki yöntemle benim bilgisayarımdan şifre kalktı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba; Bu videoki yöntemle benim bilgisayarımdan şifre kalktı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et