W whicher Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 10 13 Mart 2021 #1 Windows 10 kullanmaktayım. Bilgisayar açıldığında masaüstünde küçük bir simge çıkıyor. Kenarlarından çektiğimde cmd'ye benzer bir şey çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2021
Windows 10 kullanmaktayım. Bilgisayar açıldığında masaüstünde küçük bir simge çıkıyor. Kenarlarından çektiğimde cmd'ye benzer bir şey çıkıyor.
KS KS W whicher Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 10 13 Mart 2021 #11 ZerefDragneel dedi: Genellikle kaybolur Genişletmek için tıkla... Kaybolmuyor. CMD satırına tıklayıp alt+F4 yaptığımda kapatabiliyorum. 300319 dedi: Görev yöneticisine girip başlangıç sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Neden olduğunu buldum. ''MSI Dragon Center'' programını kaldırdıktan sonra ''CMD''ekranı kayboldu. Zaman ayırıp yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 38,8 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleme: 13 Mart 2021 Artı 0 Eksi
ZerefDragneel dedi: Genellikle kaybolur Genişletmek için tıkla... Kaybolmuyor. CMD satırına tıklayıp alt+F4 yaptığımda kapatabiliyorum. 300319 dedi: Görev yöneticisine girip başlangıç sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Neden olduğunu buldum. ''MSI Dragon Center'' programını kaldırdıktan sonra ''CMD''ekranı kayboldu. Zaman ayırıp yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.