T Taylan saassdhdjdh Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #1 Merhaba. Bugüne kadar Windows 7 kullanıyordum ama bu aralar Windows 10 atmayı denedim. Yavaş olsa da kurdum ve Windows açılırken dondu ve açılmadı, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2021
Merhaba. Bugüne kadar Windows 7 kullanıyordum ama bu aralar Windows 10 atmayı denedim. Yavaş olsa da kurdum ve Windows açılırken dondu ve açılmadı, yardımcı olursanız sevinirim.
D Dark Magic Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #2 Sistem özelliklerini söylemeden nasıl yardımcı olalım güzel kardeşim.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #3 Sistem özelliklerin ne? Muhtemelen HDD ve az olan RAM'den dolayıdır.
T Taylan saassdhdjdh Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #4 drmstafaa dedi: Sistem özelliklerin ne? Muhtemelen HDD ve az. Genişletmek için tıkla... Win 7 GTX260 4 GB RAM 320gbhdd. drmstafaa dedi: Sistem özelliklerin ne? Muhtemelen HDD ve az olan RAM'den dolayıdır. Genişletmek için tıkla... Win 7 GTX260 4 GB RAM 320gbhdd.
drmstafaa dedi: Sistem özelliklerin ne? Muhtemelen HDD ve az. Genişletmek için tıkla... Win 7 GTX260 4 GB RAM 320gbhdd. drmstafaa dedi: Sistem özelliklerin ne? Muhtemelen HDD ve az olan RAM'den dolayıdır. Genişletmek için tıkla... Win 7 GTX260 4 GB RAM 320gbhdd.
D Dark Magic Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #5 Donmalar normal değil. Sisteminiz Windows 10u rahat kaldırıyor. ISO dosyasını nereden indirdiniz?
T Taylan saassdhdjdh Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #6 Dark Magic dedi: Donmalar normal değil. Sisteminiz Windows 10u rahat kaldırıyor. ISO dosyasını nereden indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un sitesinden indirdim direk kurdum flash bellektede aynı şey oluyor.
Dark Magic dedi: Donmalar normal değil. Sisteminiz Windows 10u rahat kaldırıyor. ISO dosyasını nereden indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un sitesinden indirdim direk kurdum flash bellektede aynı şey oluyor.
D Dark Magic Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #7 Taylan saassdhdjdh dedi: Microsoft'un sitesinden indirdim direk kurdum flash bellektede aynı şey oluyor. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda başlatmayı dene.
Taylan saassdhdjdh dedi: Microsoft'un sitesinden indirdim direk kurdum flash bellektede aynı şey oluyor. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda başlatmayı dene.
TarumarEdici Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 306 Çözümler 1 17 Mart 2021 #8 Hocam mantıksız gelebilir ama bende de uygulamaları bir anda yükledim diye donmalar oluşmuştu. Siz de böyle bir şey yapmış olabilir misiniz?
Hocam mantıksız gelebilir ama bende de uygulamaları bir anda yükledim diye donmalar oluşmuştu. Siz de böyle bir şey yapmış olabilir misiniz?
D Dark Magic Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #9 TarumarEdici dedi: Hocam mantıksız gelebilir ama bende de uygulamaları bir anda yükledim diye donmalar oluşmuştu. Siz de böyle bir şey yapmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Uygulamalar derken? Adam daha bilgisayarı açamamış.
TarumarEdici dedi: Hocam mantıksız gelebilir ama bende de uygulamaları bir anda yükledim diye donmalar oluşmuştu. Siz de böyle bir şey yapmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Uygulamalar derken? Adam daha bilgisayarı açamamış.
T Taylan saassdhdjdh Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #10 Dark Magic dedi: Güvenli modda başlatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Şu anda bilgisayırmda Win 7 var şu an Win 10 başlatın ve bilgisayrım donmuyor kurdukdan sonra logoda donuyor.
Dark Magic dedi: Güvenli modda başlatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Şu anda bilgisayırmda Win 7 var şu an Win 10 başlatın ve bilgisayrım donmuyor kurdukdan sonra logoda donuyor.