Windows 10 açılışta "INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE" hatası

Ömer Adil

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarimi actigim zaman mavi ekran aldim. Mavi ekranda "INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE" diye bir hata veriyor ve bu hataya pek çok kaynaktan araştırdım, bir sonuca varamadım.

BIOS'ta depolama denetleyici modu hatası olabilir diye hatırlıyorum şu an evde değilim yardım edemem akşam eve geçince yardımcı olmaya çalışacağım hocam.

selamun aleyküm. benimde benzer sorunum var. bahsettiğiniz işlem intel anakart için geçerli heralde. amd işlemcili msi mpg x570 gaming plus anakrt üzerinde ki biosta böyle bir seçenek bulamadım. benim sorunumda benzer. seagate barracuda 500gb m.2 SSD de windows kurulu. hızlı oyun ön yüklemeleri online oyuna daha hızlı girmek için kingston marka m.2 SSD anakartın 2. yuvasına taktım. aynı hatayı bende aldım. biostan biraz kurcaladım netice alamadım. yardımcı olabilir misiniz ? üretici firma MSI ye ticket attım F6 ile bios ayarlarını sıfırlayın diye cevap yazmışlar. sonuç değişmedi. son çare format atacam gibi. format sonrası kurulacak çok program olduğu için bunu denemek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…