Çözüldü Windows 10 açılışta InstallShield sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baki Delibaş

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,
Dün bilgisayara format attım ve 1709'a yükselttim ve yükselttikten sonra açılışta InstallShield diye bir uygulamanın başladığını gördüm. Başlangıçta böyle bir uygulama gözükmüyor. Alt+Tab pencere geçişinde çerçeve gözüküyor fakat hiçbir ekran görüntüsü yok. Programı gerek çerçeve geçişinde çarpı simgesine basarak gerek görev yöneticisinden kapattığım anda Proxy sorunu ile internete bağlanamıyorum ve o sorunla alakalı bütün çözümleri denememe rağmen düzelmiyor.

Yani bilgisayarı baştan başlatıp uygulamanın tekrar açılması gerekiyor. Uygulama C:/Program Dosyaları(x86)/Common Files/InstallShield klasöründe tek .exe olarak duruyor ve kapattıktan sonra tekrar açılmıyor. İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Windows orijinal değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
-R5 1500x
-B350M Bazooka
-MSI RX 580 8GB
-16GB G.Skill 3000MHz

En kısa sürede tarama yapıp sonucu paylaşırım.

MBAM ile tarttığımda çok sayıda Hijack tespit edildi ve temizlendi. Şuan bir sorun gözükmüyor. Teşekkür ederim.

İfadeler: MF
Merhabalar,
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Acaba bir çözüm bulabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…