Windows 10 Açılışta Siyah Ekran Problemi

RRavyn

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhabalar.

Yemek yemeye gittim, geldiğimde bilgisayar kendini yeniden başlatmış ve şifre ekranında beni bekliyordu. Dedim herhalde bir şey güncelledi, kötü bir şey yoktur. Şifreyi girdim, masaüstünü göremiyorum. Simsiyah ekran var, sol üst tarafta DELL Update çalışmayı durdurdu tarzında bir hata verdi, yanıt vermesini bekle sekmesine bastım.

Yeniden başlatıyorum power tuşundan fakat hala aynı problem. Giriş ekranında sıkıntı yok, şifreyi girdikten sonra siyah ekran görünüyor.

Acil yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapmam gerekiyor? Ek olarak görev yöneticisinde DELL Update Windows Service gibi bir program var. Kapatıyım mı bunu? @Murat5038

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce o programı kapatmayı deneyin, kapanırsa ve hala ekran gelmezse Görev Yöneticisinden "explorer.exe"nin olup olmadığına bakın(Windows 10'da Ayrıntılar sekmesindedir). Yoksa, yeni görev deyip explorer.exe yazın. Yine sonuç alamazsanız bilgisayarınızı yeniden başlatıp ağ destekli güvenli moda alın. Sistem geri yükleme yükleme yapın.

F8'e basılı tuttum bir kaç kez, sonra bekledim ve açıldı. Bir problem gözükmüyor şu anlık.

Güncelleme: Her Windows güncellenmesinde aynı problemi yaşıyorum. Biraz önce bir güncelleme yaptı bilgisayar, yine şifre ekranından sonra siyah ekran var.

Önce kendi bulduğun çözümü, sonra da benim dediğimi dene dostum.

Önce kendi bulduğun çözümü, sonra da benim dediğimi dene dostum.
Aga benim de destekli bir çözüm yolum yok. F8'e basıp çektim, üç kere denedim kapatıp açıp sonunda açıldı bilgisayar. Biraz şans diyelim. Senin çözümüne bakıyorum şimdi.

Bilgisayarı yeniden açtım. Siyah ekran devam ediyor. Görev yonrticisinde işlemler kısmında DELL Update(32 bit) ve Com Surrogate (2) isminde iki tane program, uygulamalar kısmında gözüküyor. Benim bilgisayar 64bit.

Ek olarak ayrıntılar kısmında explorer.exe bulunuyor.

Güncelleme: Ben böyle saçma bir problem görmedim, açıldı ekran.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun o zaman ne diyelim[emoji1] İstersen forumun demirbaşlarını etiketle, onlar daha iyi çözüm sunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…