ErenOnder Hectopat Katılım 14 Ağustos 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2016 #1 Bilgisayarı açarken anakartın simgesi geldikten sonra 20-30 saniye kadar siyah ekranda kalıyor ve daha sonra Windows açılıyor. Bu siyah ekranın nedeni ne olabilir? Bilgisayarı aldığımda yoktu diye hatırlıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2016
Bilgisayarı açarken anakartın simgesi geldikten sonra 20-30 saniye kadar siyah ekranda kalıyor ve daha sonra Windows açılıyor. Bu siyah ekranın nedeni ne olabilir? Bilgisayarı aldığımda yoktu diye hatırlıyorum.
Ali Batuhan Sarıtaş Kilopat Katılım 21 Mart 2016 Mesajlar 19 23 Haziran 2016 #2 Görev yöneticinden "başlatma" kısmına gelerek ağır olan başlangıç uygulamalarını devre dışı bırakmak işinize yarayabilir.
Görev yöneticinden "başlatma" kısmına gelerek ağır olan başlangıç uygulamalarını devre dışı bırakmak işinize yarayabilir.
ErenOnder Hectopat Katılım 14 Ağustos 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2016 #3 Zaten bir çoğu devre dışı. Şu anda farkettim de sorun sadece yeniden başlatınca ortaya çıkıyor. Bilgisayarı kapatıp açtığımda normal hızda açılıyor.
Zaten bir çoğu devre dışı. Şu anda farkettim de sorun sadece yeniden başlatınca ortaya çıkıyor. Bilgisayarı kapatıp açtığımda normal hızda açılıyor.