Windows 10 Açılışta Siyah Ekran Sorunu

Ahmetyldzz

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar Windows 10 açılırken logo geliyor ondan sonra siyah ekran imleç falan yok + hiçbir tuş çalışmıyor birkaç saniye sonra capslock falan çalışmıyor, ekran gelmiyor, siyah ekranda kalıyor acil yardım edecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı yeniden başlat. Yada kapama tuşuna basılı tut kapat tekrar aç. Bilgisayar laptopsa F2 tuşuna bas masa üstü iste del tuşu ile biosa gir biosta ekran gözükmüyorsa bilgisayarda sorun vardır demektir eğer gözüküyorsa güvenli modda başlat

Başlatamayiroum bios a girince ekran geliyor sıkıntı yok orda

Windows’u Güvenli Mod ile başlatıktan hemen sonra Başlat simgesine tıklatarak menüyü aç ve herhangi bir yere basmadan denetim masası yaz karşına çıkan arama sonuçlarında çıkan Denetim Masası‘na tıkla
denetim masası içerisinde güç seçeneklerini bul sağ köşede arama bölümünden faydalanabilirsin ve çıkan seçenekler arasından güç düğmesine basıldığında ne yapılacak seçeneğine tıkla. Açılan bölümden su anda kullanılamayan ayarları değiştir seçeneğine tıkla. Pencere içerisindeki kaydırma çubuğu yardımı ile sayfayı aşağıya kaydırın ve Kapatma ayarları başlığı altında bulunnan Hızlı Başlatma‘yı aç seçeneğinin hemen yanındaki onay tikini kaldır. Pencerenin en altından bulunan Değişiklikleri kaydet butonuna tıkla ve bütün ayarları kaydet Ardından bilgisayarını normal olarak yeniden başlat. Ekran kartınıda güncelleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…