NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #1 RAM 16GB SSD veya HDD modeli Wd blue 1tb hdd Ekran kartı Asus geforce 650 ti boost Üstte belirttiğim gibi Windows 10 Pro kullanıyorum. Her açılışta bilgisayarım siyah ekran verip açılmıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Üstte belirttiğim gibi Windows 10 Pro kullanıyorum. Her açılışta bilgisayarım siyah ekran verip açılmıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #2 Siyah ekranda mouse imleci var mı? Artı 0 Eksi
KS KS NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #3 Fotoğrafı burada EmirhanTR dedi: Siyah ekranda mouse imleci var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır EmirhanTR dedi: Siyah ekranda mouse imleci var mı? Genişletmek için tıkla... Monitör vs. kapanıyor Arkadaşlar konu kapandı. Sorun ya ekran kartında ya da Power Supply'de. Destek olanlara teşekkürler. Dosya Ekleri P_20221211_142101.jpg 184,1 KB · Görüntüleme: 48 Son düzenleme: 11 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Fotoğrafı burada EmirhanTR dedi: Siyah ekranda mouse imleci var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır EmirhanTR dedi: Siyah ekranda mouse imleci var mı? Genişletmek için tıkla... Monitör vs. kapanıyor Arkadaşlar konu kapandı. Sorun ya ekran kartında ya da Power Supply'de. Destek olanlara teşekkürler.
Emregndnz Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #4 EmirhanTR dedi: Siyah ekranda mouse imleci var mı? Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum ekran soyah mose imleç var sadece CTRL alt del yap diyor herkes ama işe yaramiyor. Artı 0 Eksi
EmirhanTR dedi: Siyah ekranda mouse imleci var mı? Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum ekran soyah mose imleç var sadece CTRL alt del yap diyor herkes ama işe yaramiyor.
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #5 Emregndnz dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum ekran soyah mose imleç var sadece CTRL alt del yap diyor herkes ama işe yaramiyor. Genişletmek için tıkla... CTRL alt del yapıp Görev Yöneticisi'ni seçin. Ondan sonra sol üstte dosya yazacaktır oraya tıklayıp yeni görev çalıştır deyin. Ve oraya explorer.exe yazıp altındaki kutucuğu işaretleyip tamam deyin. Artı 0 Eksi
Emregndnz dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum ekran soyah mose imleç var sadece CTRL alt del yap diyor herkes ama işe yaramiyor. Genişletmek için tıkla... CTRL alt del yapıp Görev Yöneticisi'ni seçin. Ondan sonra sol üstte dosya yazacaktır oraya tıklayıp yeni görev çalıştır deyin. Ve oraya explorer.exe yazıp altındaki kutucuğu işaretleyip tamam deyin.