mserkanerdem19 Decapat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 34 2 Eylül 2019 #1 Daha şifremi girip anasayfayı açmadan, yani daha kilit ekranında bu 4 hata ile karşılaşıyorum. Tamam diyip geçiyorum ama canımı sıkmaya başladı. Acaba ileride sorun oluşturur mu? ve En kısa çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2019
Daha şifremi girip anasayfayı açmadan, yani daha kilit ekranında bu 4 hata ile karşılaşıyorum. Tamam diyip geçiyorum ama canımı sıkmaya başladı. Acaba ileride sorun oluşturur mu? ve En kısa çözümü nedir?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2019 #2 Sanırım Wondershare uygulamasını kaldırmışsınız. C:\Program Files{X86} Common Files altında Wonder Share klasörünü silin. Artı 0 Eksi
Sanırım Wondershare uygulamasını kaldırmışsınız. C:\Program Files{X86} Common Files altında Wonder Share klasörünü silin.
KS KS mserkanerdem19 Decapat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 34 6 Eylül 2019 #3 TerabyteForever dedi: Sanırım Wondershare uygulamasını kaldırmışsınız. C:\Program Files{X86} Common Files altında Wonder Share klasörünü silin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama ilk günden beri WonderShare yüklü ve değişiklik hiç yapılmadı. Artı 0 Eksi
TerabyteForever dedi: Sanırım Wondershare uygulamasını kaldırmışsınız. C:\Program Files{X86} Common Files altında Wonder Share klasörünü silin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama ilk günden beri WonderShare yüklü ve değişiklik hiç yapılmadı.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2019 #4 mserkanerdem19 dedi: Teşekkürler ama ilk günden beri WonderShare yüklü ve değişiklik hiç yapılmadı. Genişletmek için tıkla... Belki antivirüs programı yüklüyse o yapmıştır. Artı 0 Eksi
mserkanerdem19 dedi: Teşekkürler ama ilk günden beri WonderShare yüklü ve değişiklik hiç yapılmadı. Genişletmek için tıkla... Belki antivirüs programı yüklüyse o yapmıştır.