Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #1 Öncelikle merhaba. Az önce yeni bir VGA kablosu taktım sonra çözünürlükde ekstra seçenekler geldi ben ise gittim ve en üsttekini seçtim sonra videonun sonundaki o yazı cıktı kapadım açtım kapadım düzelmedi ne yapmam lazım? Sorun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Öncelikle merhaba. Az önce yeni bir VGA kablosu taktım sonra çözünürlükde ekstra seçenekler geldi ben ise gittim ve en üsttekini seçtim sonra videonun sonundaki o yazı cıktı kapadım açtım kapadım düzelmedi ne yapmam lazım? Sorun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm VortexByte 11 Ekim 2023 Sorun gider. Gelişmiş seçenekler. Başlangıç ayarları. Yeniden başlat butonu olacak. Masaüstüne gelince ekran kartını Aygıt Yöneticisi'nden kaldır.
Sorun gider. Gelişmiş seçenekler. Başlangıç ayarları. Yeniden başlat butonu olacak. Masaüstüne gelince ekran kartını Aygıt Yöneticisi'nden kaldır.
VortexByte Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 104 Çözümler 2 11 Ekim 2023 #2 Hocam güvenli moddan girmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #3 Nasıl gireceğim? Ekranda aşağıda verdim şey yazıyor. VortexByte dedi: Hocam güvenli moddan girmeyi dnendiniz mi? İ Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_20231011-212849.jpg 48,3 KB · Görüntüleme: 30 Artı 0 Eksi
Nasıl gireceğim? Ekranda aşağıda verdim şey yazıyor. VortexByte dedi: Hocam güvenli moddan girmeyi dnendiniz mi? İ Genişletmek için tıkla...
VortexByte Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 104 Çözümler 2 11 Ekim 2023 #4 Anakartınızda VGA çıkışı var mı? Varsa oradan görüntü almayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #5 VortexByte dedi: Hocam güvenli moddan girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam internette f8 basarak görebileceğimiz yazıyordu girdim bu çıktı. VortexByte dedi: Anakartınızda VGA çıkışı var mı? Varsa oradan görüntü almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok anakartta VGA çıkışı. Dosya Ekleri 1697049484438585104664.jpg 130,2 KB · Görüntüleme: 27 Artı 0 Eksi
VortexByte dedi: Hocam güvenli moddan girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam internette f8 basarak görebileceğimiz yazıyordu girdim bu çıktı. VortexByte dedi: Anakartınızda VGA çıkışı var mı? Varsa oradan görüntü almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok anakartta VGA çıkışı.
VortexByte Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 104 Çözümler 2 11 Ekim 2023 #6 Sorun gider. Gelişmiş seçenekler. Başlangıç ayarları. Yeniden başlat butonu olacak. Masaüstüne gelince ekran kartını Aygıt Yöneticisi'nden kaldır. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorun gider. Gelişmiş seçenekler. Başlangıç ayarları. Yeniden başlat butonu olacak. Masaüstüne gelince ekran kartını Aygıt Yöneticisi'nden kaldır.
KS KS Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.598 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #7 VortexByte dedi: Sorun gider. Gelişmiş seçenekler. Başlangıç ayarları. Yeniden başlat butonu olacak. Masaüstüne gelince ekran kartını Aygıt Yöneticisi'nden kaldır. Genişletmek için tıkla... Denedim umarım olur. Düzeldi, çok sağ ol. İznin olursa seni bir konuma etiketleyebilir miyim? Onu da yapabilirsin belki. Dosya Ekleri 16970500158142033163459.jpg 132,9 KB · Görüntüleme: 18 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
VortexByte dedi: Sorun gider. Gelişmiş seçenekler. Başlangıç ayarları. Yeniden başlat butonu olacak. Masaüstüne gelince ekran kartını Aygıt Yöneticisi'nden kaldır. Genişletmek için tıkla... Denedim umarım olur. Düzeldi, çok sağ ol. İznin olursa seni bir konuma etiketleyebilir miyim? Onu da yapabilirsin belki.