Windows 10 açılmıyor

MkblGzl

Megapat
Merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayar sınavlar için gerekli ama kullanılamıyor anlamsız bir şekilde. Bilgisayar logo ekranından sonra açılmaz oldu bir türlü çözemedim mecburen format attım bütün her şeyim silindi onu da kabullendim sonra bilgisayar normal bir şekilde açıldı derken format sonrası çeşitli Windows ve sürücü güncelleme yaptım yeniden başlattıktan sonra ilk sorun tekrar etti her şeyim silindi bir de bir de tekrar kurma çabam yine boşa gitti amlam veremiyorum önerileriniz neler? BIOS son sürüme güncellledim en olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD ya da SSD'niz de bir sorun var gibi duruyor. HD Tune ya da vb. bir programla Bad Sector testi yapmayı deneyiniz.

HDD ya da SSD'niz de bir sorun var gibi duruyor. HD Tune ya da vb. bir programla Bad Sector testi yapmayı deneyiniz.
Tamam teşekkür ederim deneyeceğim ama ssd var şimdi güncelleme kaldır dedim gelişmiş seçeneklerden açıldı (Windows 1703) sürüm şimdi 20h2 yi yüklemeye çalışıyor kesin aynısı olacak gibi güncelleme sonrası tekrar teşekkürler ilginiz için.
Windows güncellemesi geliyor otomatik sonra sorun devam ediyor ne yapacağım bilemiyorum

Son düzenleme:

SSD değiştirin direk hocam en mantıklısı o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…