Windows 10 açılmıyor

bsypm

Hectopat
Merhaba az önce bilgisayarımı acmaya calistigimda disk tarama gibi bir şey yapti. Ardindan bu ekranda takili kaldi. Kapatip açtım fakat bir turlu olmuyor. Resimdeki gibi altta yuklenme seyi donup duruyor. Ama acilmiyor.

IMG20220827105429.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba az önce bilgisayarımı acmaya calistigimda disk tarama gibi bir şey yapti. Ardindan bu ekranda takili kaldi. Kapatip açtım fakat bir turlu olmuyor. Resimdeki gibi altta yuklenme seyi donup duruyor. Ama acilmiyor.

Eki Görüntüle 1497238
Bilgisayarı power düğmesinden kapanana kadar basılı tutun 2-3 saniye sonra geri açın aynı yerde takılı kalırsa aynı işlemi tekrar yapın kendi kendine otomatik onarım işlemine girip açılması gerekir açıldıktan sonra sfc /scannow komutu ile bilgisayarı tarayın ayrıca chkdsk yapın ve dism ile imaj onarmayı deneyin.

Sen disk taraması yaparken direkt kapattıysan Windows hasar görmüş olabilir. Bu yüzden ne olursa olsun bekleyin, kapatmayın. Windows'u yeniden kurmanız gerekebilir. Mümkünse açılırken F8 tuşuna basıp güvenli mod girmeyi deneyin. Başlangıç onarmaya ulaşabilmek için bunu deneyebilirsiniz.

Bilgisayarı Power düğmesinden kapanana kadar basılı tutun 2-3 saniye sonra geri açın aynı yerde takılı kalırsa aynı işlemi tekrar yapın kendi kendine otomatik onarım işlemine girip açılması gerekir açıldıktan sonra SFC /scannow komutu ile bilgisayarı tarayın ayrıca chkdsk yapın ve DISM ile imaj onarmayı deneyin.

Aynısını yapıyorum. Fakat yine kaç kere denediysem hep o yerde takılı kalıyor. Yani bilgisayar açılmıyor.

Sen disk taraması yaparken direkt kapattıysan Windows hasar görmüş olabilir. Bu yüzden ne olursa olsun bekleyin, kapatmayın. Windows'u yeniden kurmanız gerekebilir. Mümkünse açılırken F8 tuşuna basıp güvenli mod girmeyi deneyin. Başlangıç onarmaya ulaşabilmek için bunu deneyebilirsiniz.

Disk taraması yaparken dokunmadım. Kendiliğinden bu ekranda kaldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı