Windows 10 açılmıyor

admbz28

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı hatası ile karşılaştım ardından bilgisayarı yeniden başlatınca System Config bad ınfo mavi ekranı ile karşılaştım. CMD'den komutlar denedim olmadı, güvenli başlangıç ile başlatmayı denedim fakat yine aynı mavi ekranı aldım. Bilgisayarda en son yaptığım şey isteğe bağlı güncellemeleri kurdum fakat sorun onları kurduktan çok sonra oldu.

Dosya Ekleri

• 20241113_171635.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 20241113_171508-min.jpg
    157,8 KB · Görüntüleme: 37
Önemli veri var mı? Yoksa format atın geçin daha hızlı çözülür sorun.

Önemli veri var mı? Yoksa format atın geçin daha hızlı çözülür sorun.

Önemli veri yok, fakat ben format atmadan nasıl çözülür diye bir sorayım dedim. Ayrıca ben bu sorunun ne kaynaklı olduğunu öğrenmek istiyorum ki bir daha aynı hatayı yapmayayım. Sizin bir tahmininiz var mı acaba?

Uyumsuz veya hatalı güncelleme olabilir. En basiti benim bozuk bir ekran kartım vardı driver yüklemeye çalışınca boyle mavi ekran verip duruyordu. Güvenli moda girip güncellemeleri kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Uyumsuz veya hatalı güncelleme olabilir. En basiti benim bozuk bir ekran kartım vardı driver yüklemeye çalışınca boyle mavi ekran verip duruyordu. Güvenli moda girip güncellemeleri kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Hocam dediğim gibi, güvenli moda falan giriş yapamıyorum. Sanırım formatsız olmayacak bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…