Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2018 #1 Ekran kartına overlock yaptıktan sonra Core Clock’u biraz fazla arttırdım. Sonra beyaz ekran verdi. Sonra PC’yi yeniden açtığımda Windows düzgün başlatılamadı hatası verdi. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2018
Ekran kartına overlock yaptıktan sonra Core Clock’u biraz fazla arttırdım. Sonra beyaz ekran verdi. Sonra PC’yi yeniden açtığımda Windows düzgün başlatılamadı hatası verdi.
J jeepr0 Kilopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 522 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2018 #2 Onarım yaparak açabilirsiniz Windowsu eğer onarım nasıl yapılır diyorsanız format attığınız DVD takarak yapabilirsiniz
Onarım yaparak açabilirsiniz Windowsu eğer onarım nasıl yapılır diyorsanız format attığınız DVD takarak yapabilirsiniz
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2018 #3 jeepr0 dedi: Onarım yaparak açabilirsiniz Windowsu eğer onarım nasıl yapılır diyorsanız format attığınız DVD takarak yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm
jeepr0 dedi: Onarım yaparak açabilirsiniz Windowsu eğer onarım nasıl yapılır diyorsanız format attığınız DVD takarak yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm
M myalcin06 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 181 15 Haziran 2018 #4 Nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız aynı durumu yaşayacak olan arkadaşlar faydalanabilir.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2018 #5 Bilmiyorum kendi kendine çözüldü ekran siyahtı ve sonra fare imleci gel sonrada PC açıldı garip