rempires Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 52 21 Ekim 2023 #1 Bu tuşu devre dışı bıraktım bilgisayarı açarken de devre dışı olacak mı? Yani sormak istediğim bilgisayarı kaparsam geri açabilir miyim? Kasanın üzerinde bulunan tuşu devre dışı bıraktım.
Bu tuşu devre dışı bıraktım bilgisayarı açarken de devre dışı olacak mı? Yani sormak istediğim bilgisayarı kaparsam geri açabilir miyim? Kasanın üzerinde bulunan tuşu devre dışı bıraktım.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 21 Ekim 2023 #2 Hayır, geri açabilirsin ama neden devre dışı bırakıyorsun ki?
rempires Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 52 21 Ekim 2023 #3 Xevanior dedi: Hayır, geri açabilirsin ama neden devre dışı bırakıyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim insanın çok yaramaz bir kardeşi olunca bilgisayarı tuşundan açıp kapamaktan SSD'yi bozabiliyor
Xevanior dedi: Hayır, geri açabilirsin ama neden devre dışı bırakıyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim insanın çok yaramaz bir kardeşi olunca bilgisayarı tuşundan açıp kapamaktan SSD'yi bozabiliyor