ufuk özdemir Hectopat Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2017 #1 Benim sorunum, masaüstü bilgisayarım windows 10'da Wi-fi özelligi bulunmaması yani adaptör olmadan kablosuz ağa baglanabilir miyim? Ayarlar, ağ ve internet sekmesine girdigim zaman durum ve ethernet yazılarının arasında wi-fi yazısı görünmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2017
Benim sorunum, masaüstü bilgisayarım windows 10'da Wi-fi özelligi bulunmaması yani adaptör olmadan kablosuz ağa baglanabilir miyim? Ayarlar, ağ ve internet sekmesine girdigim zaman durum ve ethernet yazılarının arasında wi-fi yazısı görünmüyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 21 Ocak 2017 #2 Wi-Fi adaptörü olmadan nasıl bağlanacağınızı açıkcası ben de merak ettim ? Yazılımsal bir şey değil ki, donanım olmadan Wi-Fi olmaz.
Wi-Fi adaptörü olmadan nasıl bağlanacağınızı açıkcası ben de merak ettim ? Yazılımsal bir şey değil ki, donanım olmadan Wi-Fi olmaz.