Merhaba Technopat ailesi hiç uzatmadan konuya geçmek istiyorum :
Bilgisayarımda 2 tane hesap var, bir tanesi guest yani misafir bir tanesi ise admin hesabı.
Uzun bir aradan sonra bilgisayarıma kavuşunca şifremi unuttuğumu fark ettim ve guest hesabını kullanmak zorunda kalıyorum ve guest hesabında her şey oldukça kısıtlı. mesela Origine giriş yapamıyorum güncelleme yüzünden yönetici parolası istiyor sadece o değil diğer yönetici olarak çalıştır tiki olan programlara tıklayınca şifre istiyor ve şifremi nasıl unuttuğumu ben bile bilmiyorum.
Bu aptallığımdan dolayı özür diliyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
Windows 8 Şifre Kırma adlı videoyu biliyorum ama program için bile parola istiyor.
Başka bir bilgisayarda yok evde yarın bir şekilde halledebilirim ama beklemekte istemiyorum açıkçası.
Videoyu biliyorum demişsiniz hocam ama aynı video mu bilemediğim için aşağıda tekrar attım linkini.
Guest hesabından giriş yapabildiğiniz söylemişsiniz. Oradan giriş yaparak, aşağıdaki videodaki gibi bir USB hazırlayıp denediniz mi? Program için bile parola istiyor demişsiniz ama istememesi lazım.
Düzeltme: Pardon hocam yanlış anlamışım, parola istemesi normal haklısınız. Başka bir bilgisayarda hazırlamanız gerekiyor bence maalesef.
Hocam takın format cd'sini yada usb'sini.Bir hızlı format atın diski silmeden.Sadece windowsu yenileyin yani.Dosyalar kalsın biçimlendirmeyin.Sorununuzu böyle rahatça çözebilirsiniz.Aman dikkat ama biçimlendirmeyin diski.