BİLGİSAYAMAZ Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 Kendime administator vermeye çalışırken oturum kapatıp tekrar açınız uyarısı geliyor. Bunu yaptığım zaman tüm ayarlar iptal oluyor. Bilgisayarımdaki bir dosyayı değiştirmem lazım ama bu olay yüzünden 3 gündür işimi halledemiyorum.
Kendime administator vermeye çalışırken oturum kapatıp tekrar açınız uyarısı geliyor. Bunu yaptığım zaman tüm ayarlar iptal oluyor. Bilgisayarımdaki bir dosyayı değiştirmem lazım ama bu olay yüzünden 3 gündür işimi halledemiyorum.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 24 Haziran 2022 #2 İnternetiniz ev interneti mi iş interneti mi? Artı 0 Eksi
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2022 #3 Bahsettiğiniz olay bir klasöre erişmek için verilen Administator ise birde "Administrator" yazmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Bahsettiğiniz olay bir klasöre erişmek için verilen Administator ise birde "Administrator" yazmayı deneyin.
KS KS BİLGİSAYAMAZ Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #4 El Quvava dedi: İnternetiniz ev interneti mi iş interneti mi? Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap veriyorum üzgünüm. Ev intereti. Artı 0 Eksi
El Quvava dedi: İnternetiniz ev interneti mi iş interneti mi? Genişletmek için tıkla... Biraz geç cevap veriyorum üzgünüm. Ev intereti.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 21 Eylül 2022 #5 @Dutchman hocam belki yardim edebilir ben isin icinden cikamadim. Artı 0 Eksi
KS KS BİLGİSAYAMAZ Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #6 El Quvava dedi: @Dutchman hocam belki yardim edebilir ben isin icinden cikamadim. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
El Quvava dedi: @Dutchman hocam belki yardim edebilir ben isin icinden cikamadim. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim.