Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 446 Çözümler 1 12 Haziran 2023 #1 Windows Apps'dan bir oyun kopyalayacağım. Yönetici iznim var ve izinlerde düzenledim ancak hala hata veriyor, ne yapmam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2023
Windows Apps'dan bir oyun kopyalayacağım. Yönetici iznim var ve izinlerde düzenledim ancak hala hata veriyor, ne yapmam gerekir?
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.397 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 12 Haziran 2023 #2 Yağız Ünlü dedi: Windows Apps'dan bir oyun kopyalayacağım. Yönetici iznim var ve izinlerde düzenledim ancak hala hata veriyor, ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak çözümü bilemiyorum ama bir adet USB'ye YouTube'daki Windows Pe'lerden kurup onu üzerinden istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Bkz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yağız Ünlü dedi: Windows Apps'dan bir oyun kopyalayacağım. Yönetici iznim var ve izinlerde düzenledim ancak hala hata veriyor, ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak çözümü bilemiyorum ama bir adet USB'ye YouTube'daki Windows Pe'lerden kurup onu üzerinden istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Bkz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et