Windows 10 ağ ayarları sorunu

Zazapaculya

Megapat
Katılım
26 Kasım 2016
Mesajlar
177
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ağ ayarı arada bir böyle yapıyor nedeni nedir?
 

Dosya Ekleri

  • unknown1.png
    unknown1.png
    146,6 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows bunu güvenlik için yapar. Bir ağa ilk kez girmeseniz bile eğer yazıcı ya da dosya paylaşımı yapacaksını bu ağda diğer cihazların sizin bilgisayarınızı görebilip göremeyeceğini sorar. Hayır derseniz herhangi bir ağ paylaşımı yapamaz sınız.
Bilgisayarınıza küçük bir virüs taraması yapın. Solucan ya da truva atları bu ağ üzerinden değişiklik yaparsa birkaç kez bu soruyu görebilirsiniz. Ağınıza bağlı bilgisayarlarda Kaspersky gibi bir antivirüs ile kısa bir tarama gerçekleştirin. Deneme sürümü internet Security ya da Kaspersky Security Cloud Free kullanabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı