odabas32 Megapat Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2016 #1 Öncelikle bilgisayarımda 2 işletim sistemi mevcut, Windows 7 ve Windows 10 olmak üzere. Windows 7'de her zamanki kullandığım komşumun ağı gözüküyor ve sorunsuz bağlanıyorum fakat Windows 10'da o ağ gözükmüyor sebebi nedir nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2016
Öncelikle bilgisayarımda 2 işletim sistemi mevcut, Windows 7 ve Windows 10 olmak üzere. Windows 7'de her zamanki kullandığım komşumun ağı gözüküyor ve sorunsuz bağlanıyorum fakat Windows 10'da o ağ gözükmüyor sebebi nedir nasıl çözebilirim?
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 10 Ocak 2016 #2 Güncel sürücüleri yükle, olmaz ise modemi fabrika ayarlarına sıfırla.
odabas32 Megapat Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2016 #3 Silinen üye dedi: Güncel sürücüleri yükle, olmaz ise modemi fabrika ayarlarına sıfırla. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat olmadı durum yine aynı. Bu sorun windows 8 ve 8.1 dede oluyordu şimdide windows 10'da olmaya başladı.
Silinen üye dedi: Güncel sürücüleri yükle, olmaz ise modemi fabrika ayarlarına sıfırla. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat olmadı durum yine aynı. Bu sorun windows 8 ve 8.1 dede oluyordu şimdide windows 10'da olmaya başladı.
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 11 Ocak 2016 #4 Modem yazılımını güncelleyin, yine olmaz ise modem üreticisinden destek alarak gerekli ayarlamaları yapın.
Modem yazılımını güncelleyin, yine olmaz ise modem üreticisinden destek alarak gerekli ayarlamaları yapın.