Windows 10 akıcı değil

ting goes skrra

Hectopat
Yer
Chicago, Illinois
RAM
8
SSD veya HDD modeli
Kingston
Ekran kartı
Nvidia GeForcec 1650
İşlemci
AMD Ryzen
Merhaba arkadaşlar, videolarda izliyorum arkadaşlarımın bilgisayarına bakıyorum. Böyle fareleri çok akıcı, oyun oynarken falan oyun hep akıyor falan. Mesela ben bugün Fortnite girdim oyun 170 180 FPS ama akıcı değil böyle, bir tutukluk var gibi. Ne yapabilirim?

Tüm güncellemeler yapıldı mı? Yapılmadan bazı kasmlara yaşamıştım çünkü kendimde.

Belkide seninki ona göre 70hz olduğu için sana öyle gelmiştir.
Dostum hikaye şöyle, 1 eylülden beri kendi bilgisayarımı kullanmıyordum arkadaşım ve internet kafe PC'sine alışmıştım. Ondandır diyorsunuz yani.

Tüm güncellemeler yapıldı mı? Yapılmadan bazı kasmlara yaşamıştım çünkü kendimde.
Bir fikrim yok hocam, kontrol edeyim mi? Nereden bakılır?

Dostum aynı akıcılığı istiyosan seninde 144 Hz monitör alman gerekir. Sen o Hz değerlerine alıştığın için sana öyle geliyor. Güncellemelere de ayarlar- windows update kısmından bakabilirsin isteğe bağlı yazıyorsa onlarda da genelde sürücü güncelleştirme kısmı oluyor.

Hocam eğer 60 fps olan fortnite videolarını izliyorsanız onlar gerçekten daha akıcı gibi geliyor ama o bir yanılsama. Arkadaşınızda daha akıcı gelmesinin sebebi de düşük hertzli monitörden kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…