Windows 10 aktif antivirüs sağlayıcısı yok sorunu

dhanylmz

Hectopat
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce bilgisayarıma ESET nod32 yükledim ve bilgisayarımı performans açısından etkilediği için kaldırdım. Bilgisayarımı yeniden başlattığımda Windows Defender simgesinin çarpı şeklinde olduğunu gördüm.

1606410499144.png

Eskiden buraya girdiğimde istediğim gibi bilgisayar taraması yapıyordum fakat şimdi yapamıyorum. Bu özelliği nasıl aktif edebilirim?

Merhaba arkadaşlar 3 gün önce bilgisayarıma ESET nod32 yükledim ve bilgisayarımı performans açısından etkilediği için kaldırdım. Bilgisayarımı yeniden başlattığımda Windows Defender simgesinin çarpı şeklinde olduğunu gördüm.

Eki Görüntüle 752448

Eskiden buraya girdiğimde istediğim gibi bilgisayar taraması yapıyordum fakat şimdi yapamıyorum. Bu özelliği nasıl aktif edebilirim?

Defender ayarlarına girip bütün tarama ayarlarını açmalısınız.

Eki Görüntüle 752448

Hocam Windows Defender bir işe yaramaz. Kaspersky ve Malwarebytes yükleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı