VieNNz Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2020 #1 Merhabalar OEM Key almayı düşünüyorum fakat satıcı bana OEM Key mi Retail Key mi gönderdiğini nasıl anlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2020
Merhabalar OEM Key almayı düşünüyorum fakat satıcı bana OEM Key mi Retail Key mi gönderdiğini nasıl anlayabilirim?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 10 Haziran 2020 #2 Etkinleştirmeden sonra Kod:Panoya kopyala slmgr /dli kullanarak bakabilirsin.
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.424 Makaleler 9 Çözümler 12 10 Haziran 2020 #3 Microsoft PID Checker ile anlayabilirsiniz veya Şayet kod kullanıldıysa, Başlat > Komut İstemi (Yönetici Olarak Çalıştır) der ve oraya şu komutu; " slmgr.vbs –dli " Tırnak işaretleri olmadan girerseniz, açık şekilde durumunu öğrenebilirsiniz.
Microsoft PID Checker ile anlayabilirsiniz veya Şayet kod kullanıldıysa, Başlat > Komut İstemi (Yönetici Olarak Çalıştır) der ve oraya şu komutu; " slmgr.vbs –dli " Tırnak işaretleri olmadan girerseniz, açık şekilde durumunu öğrenebilirsiniz.
VieNNz Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2020 #4 Etkinleştirmeden önce nasıl anlayabilirim?
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.424 Makaleler 9 Çözümler 12 10 Haziran 2020 #5 VieNNz dedi: Etkinleştirmeden önce nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Yukarıda söyledim; Carlzberg dedi: Microsoft PID Checker ile anlayabilirsiniz Genişletmek için tıkla...
VieNNz dedi: Etkinleştirmeden önce nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Yukarıda söyledim; Carlzberg dedi: Microsoft PID Checker ile anlayabilirsiniz Genişletmek için tıkla...