Çözüldü Windows 10 alınırsa 11'e ücretsiz yükseltilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baran135

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, maalesef Windows 11 fiyatı 6.500'lerde almak zor bundan dolayı 10 alsam hemen 11'e ücretsiz bir şekilde geçebilir miyim? Dijital key almak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır hocam ben key alırsam sorun çıkabilir diye düşünüyordum ama o paraları vereceğime key alırım

Önerim Retail lisans almanız çünkü Microsoft hesabınız varsa lisans hesabınıza bağlanıyor ve ileride sistem değişseniz bile hesabınızı girdiğinizde lisansınız o cihazda otomatik olarak etkin oluyor.

Fiyat farkı bulunan sitelerde Windows 10 lisansı alabilirsiniz Windows 10 Lisansları Windows 11'de sorunsuz çalışıyor.

Kendim Windows 11 format ekranında keyi girdim ve sorunsuz etkinleşti Microsoft hesabımı girdiğimde de hesabıma bağlanmıştı. Format attığım zaman Microsoft hesabımı girdiğimde otomatik olarak etkinleşmiş olarak açılıyor.
Ben 2 hafta önce yeni bilgisayarıma 10 kurmuştum. Ardından 11'e geçiş güncellemesi geldi. Ücretsiz şekilde kurdum. Şu an 11'deyim.

Crack a karşıyız fakat bu fiyatlar verilmez OEM iyidir.

OEM veya Retail key al geç bu para gerçekten verilmez 20 yıldır aynı olan sadece makyajlanan işletim sistemine, başın falan belaya girmez yani o keyler yüzünden.
Tamamdır hocam ben key alırsam sorun çıkabilir diye düşünüyordum ama o paraları vereceğime key alırım

Bu güne kadar sağlamlisans ve lisans burada sitelerinden kendim ve arkadaşlarım için sürekli lisans aldım. (windows için de office içinde)
Hiç sorun yaşamadım. Yıllardır da kullanıyorum.

Önerim Retail lisans almanız çünkü Microsoft hesabınız varsa lisans hesabınıza bağlanıyor ve ileride sistem değişseniz bile hesabınızı girdiğinizde lisansınız o cihazda otomatik olarak etkin oluyor.

Fiyat farkı bulunan sitelerde Windows 10 lisansı alabilirsiniz Windows 10 Lisansları Windows 11'de sorunsuz çalışıyor.

Kendim Windows 11 format ekranında keyi girdim ve sorunsuz etkinleşti Microsoft hesabımı girdiğimde de hesabıma bağlanmıştı. Format attığım zaman Microsoft hesabımı girdiğimde otomatik olarak etkinleşmiş olarak açılıyor.

Çözüm
Teşekkür ederim dediğiniz gibi retail lisans sipariş ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…