Windows 10 - Alt Tab'da IDM gözüküyor

ibrahimkekec

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Başlangıç kısmından IDM'yi kapattım. Normalde alt sekmelerde IDM'ye ait bir şey de gözükmüyor fakat ALT Tab yapınca ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi IDM kutucuğu çıkıyor. Çarpıya basıyorum kapanmıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?

Görev yöneticisine bakın. Orada Internet Download Manager uygulamasına ait ne varsa görevi sonlandırın.

Eğer IDM'yi kullanırsan sağ altta bulunan ok simgesinde (Discord vb. programların olduğu bölüm) gözüküyor. Oradan sağ tıklayıp kapatabilirsin. Nasıl tamamen engellendiğini bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisine bakın. Orada Internet Download Manager uygulamasına ait ne varsa görevi sonlandırın.

Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım kapandı. Peki IDM'yi bilgisayardan silmeden bunun bir daha otomatikman açılmamasını nasıl sağlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sıkıntıyı Windows 11 de yaşadım. Yeni boş bir masaüstü açtım ve programı oraya sürükledim. Program açık çalışıyor ama Alt Tab' da karşıma çıkmıyor.

Görev Yöneticisi penceresinde, Başlangıç sekmesine tıklayın. Windows her yüklendiğinde otomatik olarak başlayan tüm uygulamaların bir listesini göreceksiniz. IDM Eğer bu listede bulunuyorsa kaldırın, başlangıçta açılmasını engellemiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…