3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 22 Ekim 2020 #11 Windows 10 kullanın direk daha iyi. Windows 10 alternatifleri, sizi Windows 10'u daha da çok aratır. Windows 10'dan bağımsız/alakasız dağıtımlar kullanın. Size Elementary OS adlı bir dağıtım önereyim; sade, şık ve performanslı.
Windows 10 kullanın direk daha iyi. Windows 10 alternatifleri, sizi Windows 10'u daha da çok aratır. Windows 10'dan bağımsız/alakasız dağıtımlar kullanın. Size Elementary OS adlı bir dağıtım önereyim; sade, şık ve performanslı.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #12 JohnWatson dedi: Yıllardır Windows kullanıyorum Windows'a benzer bir dağıtım önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımız Windows'a benzer demiş ama pek dikkate alınmamış. Windows'a benzer istiyorsanız, bu, bu ve şu var.
JohnWatson dedi: Yıllardır Windows kullanıyorum Windows'a benzer bir dağıtım önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımız Windows'a benzer demiş ama pek dikkate alınmamış. Windows'a benzer istiyorsanız, bu, bu ve şu var.