3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 22 Ekim 2020 #11 Windows 10 kullanın direk daha iyi. Windows 10 alternatifleri, sizi Windows 10'u daha da çok aratır. Windows 10'dan bağımsız/alakasız dağıtımlar kullanın. Size Elementary OS adlı bir dağıtım önereyim; sade, şık ve performanslı.
Windows 10 kullanın direk daha iyi. Windows 10 alternatifleri, sizi Windows 10'u daha da çok aratır. Windows 10'dan bağımsız/alakasız dağıtımlar kullanın. Size Elementary OS adlı bir dağıtım önereyim; sade, şık ve performanslı.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #12 Steve Gates dedi: Yıllardır Windows kullanıyorum Windows'a benzer bir dağıtım önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımız Windows'a benzer demiş ama pek dikkate alınmamış. Windows'a benzer istiyorsanız, bu, bu ve şu var.
Steve Gates dedi: Yıllardır Windows kullanıyorum Windows'a benzer bir dağıtım önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımız Windows'a benzer demiş ama pek dikkate alınmamış. Windows'a benzer istiyorsanız, bu, bu ve şu var.