A Apapat Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2019 #1 LOL oynarken harici ekran kartını kullanamıyorum. Radeon ayarlarında güç tasarrufu ve yüksek performans için R5 entegre kartı kullanıyor. Windows ayarlarında da aynı durum. Adrenaline versiyon 19.5.2 ve 19.9.2 de denedim değişen bir şey olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2019
LOL oynarken harici ekran kartını kullanamıyorum. Radeon ayarlarında güç tasarrufu ve yüksek performans için R5 entegre kartı kullanıyor. Windows ayarlarında da aynı durum. Adrenaline versiyon 19.5.2 ve 19.9.2 de denedim değişen bir şey olmadı.
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 24 Kasım 2019 #2 aygıt yöneticisinden kullanmak istemediğinizi görüntü bağlaştırıcılarından devre dışı bırakın.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2019 #3 Kullanmadığı nasıl öğrendiniz?
A Apapat Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2019 #4 RinDoChi dedi: aygıt yöneticisinden kullanmak istemediğinizi görüntü bağlaştırıcılarından devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Tüm sürücü siliniyor böyle. MayCrasH dedi: Kullanmadığı nasıl öğrendiniz? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden. Ayrıca düşük fps alıyorum ordan da anlaşılıyor.
RinDoChi dedi: aygıt yöneticisinden kullanmak istemediğinizi görüntü bağlaştırıcılarından devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Tüm sürücü siliniyor böyle. MayCrasH dedi: Kullanmadığı nasıl öğrendiniz? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden. Ayrıca düşük fps alıyorum ordan da anlaşılıyor.
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 25 Kasım 2019 #5 Apapat dedi: Tüm sürücü siliniyor böyle. Görev yöneticisinden. Ayrıca düşük fps alıyorum ordan da anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... iyide kardeşim sil demiyeceksin devre dışı bırak diyeceksin. tüm sürücü silinmemesi lazım sadece devre dışı kalması gerekli.
Apapat dedi: Tüm sürücü siliniyor böyle. Görev yöneticisinden. Ayrıca düşük fps alıyorum ordan da anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... iyide kardeşim sil demiyeceksin devre dışı bırak diyeceksin. tüm sürücü silinmemesi lazım sadece devre dışı kalması gerekli.