Windows 10 AMD R7 M260 güncellerken mavi ekran veriyor

PALGOW

Kilopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Meslek
Endüstri Mühendisi
Windows 10 sürüm 10.0 yapım 10240 kullanıyorum. Ekran kartımı güncelledikten sonra mavi ekran hatası aldım. PC'yi kurtardım bir şekilde ama bundan sonra güncellemedim ekran kartını korkudan. Çözümü bilen ya da benim gibi bir sorun yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız nedir?

DDU ile sürücüyü kaldırın ve sadece dizüstü üreticinizin sitesinde yayınlanan sürücüyü kullanın:

Format atacaksanız DDU kullanmanıza gerek yok. Windows 10 kurulumunun ardından dizüstü üreticinizin sitesinden ekran kartı sücünüzü indirip kurun.
Dizüstü üreticimden değil de amdden indirsem daha iyi olmaz mı? Win 7 kullanırken hep öyle yapıyordum bir sorun olmuyordu.

Dizüstü üreticimden değil de AMD'den indirsem daha iyi olmaz mı? Win 7 kullanırken hep öyle yapıyordum bir sorun olmuyordu.

Aslında sorun bu. Dizüstü üreticileri ekran kartlarında ya da GPU'larda modifikasyonlar yapabiliyor ve buna göre kendi sürücülerini yayınlıyorlar. Ekran kartı AMD olsa bile AMD'den indirdiğiniz sürücü uyumsuzluk yaratabiliyor, siyah ekran, mavi ekran gibi hatalara yol açabiliyor. İsterseniz AMD'den indirip deneyebilirsiniz tabi.

Ben Toshiba'yi kontrol ettim hiç güncelleme eklenmemiştir diyor

Aynı sorun bende de var bende siyah ekran kalıyor tam windows'un açılış anında. HP 15-ab110na (ENERGY STAR) diye geçen modelini kullanıyorum. HP'nın kendi sitesinde en son güncel yazılım 2016 dan ve onu bile denedim ancak sonuç aynı. Sistem geri yükleme noktasına dönerek kurtulabiliyorsun bu durumdan ancak driverı nereden yüklersen yükle, yüklediğin an sorun aynı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…