O Ordinaryus345 Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 1 6 Şubat 2017 #1 An operating system was not found. Try disconnecting any drives that do not contain an operating system Press Alt + Del to restart. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2017
An operating system was not found. Try disconnecting any drives that do not contain an operating system Press Alt + Del to restart. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar lütfen yardım edin.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 7 Şubat 2017 #2 BIOS'a gir, boot şeceneklerinden Windows'un kurulu olduğu diski ilk sıraya al, kaydet ve yeniden başlat.
BIOS'a gir, boot şeceneklerinden Windows'un kurulu olduğu diski ilk sıraya al, kaydet ve yeniden başlat.
baveruckan Zeptopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #3 ForAnAngeL dedi: BIOS'a gir, boot şeceneklerinden Windows'un kurulu olduğu diski ilk sıraya al, kaydet ve yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcaz yardım tuşları falan tam anlamıyorum nolur
ForAnAngeL dedi: BIOS'a gir, boot şeceneklerinden Windows'un kurulu olduğu diski ilk sıraya al, kaydet ve yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcaz yardım tuşları falan tam anlamıyorum nolur