58musa58 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar merhaba, Windows 10 kuracağım bilgisayara. Bir ara çıktı ama demo sürümü ana işletim sisteminiz olarak kullanmayınız diyorlardı. Şimdi oldu mu acaba, ana işletim sistemi olarak kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2015
Arkadaşlar merhaba, Windows 10 kuracağım bilgisayara. Bir ara çıktı ama demo sürümü ana işletim sisteminiz olarak kullanmayınız diyorlardı. Şimdi oldu mu acaba, ana işletim sistemi olarak kullanabilir miyim?
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2015 #2 Kullanabilirsiniz anca RTM sürümü olmadığı için önermiyoruz.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 22 Ocak 2015 #3 Kullanırsın ama bekle tam olarak çıksın zaten tüm forum tetikte bekliyor çıktığı gibi hepimiz geçeceğiz.
Kullanırsın ama bekle tam olarak çıksın zaten tüm forum tetikte bekliyor çıktığı gibi hepimiz geçeceğiz.