H hümüş Femtopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Nisan 2021 #1 Merhaba, yarın bu bilgisayarı alacağım. Windows'u kendim kuracağım ama bir aylık deneme diyor. Acaba tam olarak ne almalıyım? Windows 10 yazdığımda hem Pro hem Home hem de Key anahtarı çıkıyor. Ne almam gerektiğini link atabilir misiniz acaba? Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
Merhaba, yarın bu bilgisayarı alacağım. Windows'u kendim kuracağım ama bir aylık deneme diyor. Acaba tam olarak ne almalıyım? Windows 10 yazdığımda hem Pro hem Home hem de Key anahtarı çıkıyor. Ne almam gerektiğini link atabilir misiniz acaba? Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 19 Şubat 2023 #11 omrx dedi: Windows 10 Pro sürümü Home sürümüne göre daha gelişmiş ve stabilite konusunda üstte bir sürümdür. Seçim şansınız varsa Pro tavsiyedir. Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı yapı numarasına sahip sürümler arasında stabilite farkı olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
omrx dedi: Windows 10 Pro sürümü Home sürümüne göre daha gelişmiş ve stabilite konusunda üstte bir sürümdür. Seçim şansınız varsa Pro tavsiyedir. Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı yapı numarasına sahip sürümler arasında stabilite farkı olacağını düşünmüyorum.
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 19 Şubat 2023 #12 Recep Baltaş dedi: İkisi de aynı yapı numarasına sahip sürümler arasında stabilite farkı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi cihazım üzerinde denemiştim ve ondan dolayı bu çıkarımı yapmıştım. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: İkisi de aynı yapı numarasına sahip sürümler arasında stabilite farkı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi cihazım üzerinde denemiştim ve ondan dolayı bu çıkarımı yapmıştım.