er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #11 Anydactly dedi: CMD aracılığıyla o yazıyı kaldırmak mümkün. Boşu boşuna para vermeyin. Genişletmek için tıkla... 20 gün sonrada dakikada bir mavi ekran versin değil mi? Takaly dedi: Peki sizin attığinız hangisi? Genişletmek için tıkla... Retail
Anydactly dedi: CMD aracılığıyla o yazıyı kaldırmak mümkün. Boşu boşuna para vermeyin. Genişletmek için tıkla... 20 gün sonrada dakikada bir mavi ekran versin değil mi? Takaly dedi: Peki sizin attığinız hangisi? Genişletmek için tıkla... Retail
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #12 er4n dedi: 20 gün sonrada dakikada bir mavi ekran versin değil mi? Retail. Genişletmek için tıkla... Yani attığınızı satın alabilirim öyle mi bir sorun falan çıkmaz.
er4n dedi: 20 gün sonrada dakikada bir mavi ekran versin değil mi? Retail. Genişletmek için tıkla... Yani attığınızı satın alabilirim öyle mi bir sorun falan çıkmaz.
er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #13 Takaly dedi: Yani attığınızı satın alabilirim öyle mi bir sorun falan çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarsa desteğe yazabilirsiniz güvenilir bir site.
Takaly dedi: Yani attığınızı satın alabilirim öyle mi bir sorun falan çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarsa desteğe yazabilirsiniz güvenilir bir site.
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #14 er4n dedi: Sorun çıkarsa desteğe yazabilirsiniz güvenilir bir site. Genişletmek için tıkla... Bunu kullanınca Excel PowerPoint gibi uygulamaları da kullanabilecek miyim?
er4n dedi: Sorun çıkarsa desteğe yazabilirsiniz güvenilir bir site. Genişletmek için tıkla... Bunu kullanınca Excel PowerPoint gibi uygulamaları da kullanabilecek miyim?
er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #15 Takaly dedi: Bunu kullanınca Excel PowerPoint gibi uygulamaları da kullanabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam bu sadece Windows 10'u etkinleştiriyor. Sizin başka yerden Office key almanız lazım.
Takaly dedi: Bunu kullanınca Excel PowerPoint gibi uygulamaları da kullanabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam bu sadece Windows 10'u etkinleştiriyor. Sizin başka yerden Office key almanız lazım.
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #16 Teşekkürler. er4n dedi: Hocam bu sadece Windows 10'u etkinleştiriyor. Sizin başka yerden Office key almanız lazım. Genişletmek için tıkla...
Teşekkürler. er4n dedi: Hocam bu sadece Windows 10'u etkinleştiriyor. Sizin başka yerden Office key almanız lazım. Genişletmek için tıkla...
Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 28 Temmuz 2021 #17 er4n dedi: 20 gün sonrada dakikada bir mavi ekran versin değil mi? Retail Genişletmek için tıkla... Ben o CMD kodunu yazalı yıl oldu daha bir kere mavi ekran yemedim ?
er4n dedi: 20 gün sonrada dakikada bir mavi ekran versin değil mi? Retail Genişletmek için tıkla... Ben o CMD kodunu yazalı yıl oldu daha bir kere mavi ekran yemedim ?
er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #18 Anydactly dedi: Ben o CMD kodunu yazalı yıl oldu daha bir kere mavi ekran yemedim? Genişletmek için tıkla... KMS ile aktifleştirmişsin.
Anydactly dedi: Ben o CMD kodunu yazalı yıl oldu daha bir kere mavi ekran yemedim? Genişletmek için tıkla... KMS ile aktifleştirmişsin.
Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 28 Temmuz 2021 #19 er4n dedi: KMS ile aktifleştirmişsin. Genişletmek için tıkla... HAYIR
er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #20 Anydactly dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... O kodu bir atar mısın?