eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 10 Mart 2021 #1 Ürün anahtarım toplu olarak satılan bir lisans mı yoksa sadece bana mı ait, bunu nasıl anlarım? 8 TL ücret ile N11'den Retail sürüm olarak satın almıştım. Satın alalı birkaç yıl oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2021
Ürün anahtarım toplu olarak satılan bir lisans mı yoksa sadece bana mı ait, bunu nasıl anlarım? 8 TL ücret ile N11'den Retail sürüm olarak satın almıştım. Satın alalı birkaç yıl oluyor.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.635 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 10 Mart 2021 #2 Komut istemini açıp "slmgr -dli" komutunu yazın. Retail yazıyorsa size aittir. Artı 0 Eksi
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 10 Mart 2021 #3 Tekin Alakuş dedi: Komut istemini açıp "slmgr -dli" komutunu yazın. Retail yazıyorsa size aittir. Genişletmek için tıkla... Kısmi ürün anahtarı yazıyor ve sonunda lisans key'imin son rakamları var. Retail mi? Dosya Ekleri . - Kopya.jpg 17 KB · Görüntüleme: 66 Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Komut istemini açıp "slmgr -dli" komutunu yazın. Retail yazıyorsa size aittir. Genişletmek için tıkla... Kısmi ürün anahtarı yazıyor ve sonunda lisans key'imin son rakamları var. Retail mi?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.635 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 10 Mart 2021 #4 eylül kabuss dedi: Kısmı ürün anahtarı yazıyor ve sonunda lisans Key'imin son rakamları var. Retail mi? Genişletmek için tıkla... "Volume MAK" yazıyor. Yani toplu lisans. Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: Kısmı ürün anahtarı yazıyor ve sonunda lisans Key'imin son rakamları var. Retail mi? Genişletmek için tıkla... "Volume MAK" yazıyor. Yani toplu lisans.