Windows 10 anahtarları neden ucuz?

Çünkü korsan.

Nope Win 7 sürümü çünkü.

Burada var.
Onlar MAK lisans. Yani birden fazla cihaz kullanabilir demek (sanırım)."neden ucuz?" dendiğinde, yurt dışından toplu alındığını söyler.

Win 7 sürümü kodları hocam onlar.

Ben GittiGidiyor'da 100 TL'ye satılan Key'ler için sormuştum Microsofta bana orijinaldir demişlerdi.

Hepinize anlattığıniz için teşekkür ederiyorum sizce yeni alcagim bilgisayara bu ucuzlardan mi yoksa pahalısndan mi almalıyım

İnternetteki Windows 10'lar 20-30TL. Neden o kadar ucuz? Birisi anlatabilir mi?
Onlar MAK lisans. Yani birden fazla cihaz kullanabilir demek (sanırım)."Neden ucuz?" dendiğinde, yurt dışından toplu alındığını söyler.
En iyisi yine Microsoft'un bize vermiş olduğu deneme sürümü.

Hepinize anlattığıniz için teşekkür ederiyorum sizce yeni alcagim bilgisayara bu ucuzlardan mi yoksa pahalısndan mi almalıyım
Paranız varsa Microsoft'un kendi sitesinden alınabilir sonraki bilgisayarınızda da kullanabilirsiniz, ama sizi zor duruma düşürecekse sosyal de önerilen siteler var onlardan birisinden alabilirsiniz key, bazı sitelerin keyleri gerçekten orijinal oluyor.

Gittigidiyor gibi lisansta sorun çıkarsa iade edebileceğin bir yerden ucuzundan alabilirsin.

Gittigidiyor gibi lisansta sorun çıkarsa iade edebileceğin bir yerden ucuzundan alabilirsin.
Peki diyelimki aldım ve sıkıntılı çıkmadı o ömür boyu diğer retail lerle aynı özelliklerle calisirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…