Windows 10 anakart değisimi sonrasi tekrar etkinlestirilemiyor

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar. Anakart değişimi yapmadan önce Microsoft hesap bağlamadan etkinleştirme yaptım, şimdi ise Microsoft hesabını bağlamadan yaptığım için tekrar etkinleştiremiyorum. Ne yapmalıyım?

Merhaba dostlar. Anakart değişimi yapmadan önce Microsoft hesap bağlamadan etkinleştirme yaptım, şimdi ise Microsoft hesabını bağlamadan yaptığım için tekrar etkinleştiremiyorum. Ne yapmalıyım?

Yeni bir key almak zorundasın ya da değişik yollarla etkinleştiriliyor.

Anakart degiştiği için eski keyini girdiğinde hata kodu sonu 08/20 ise key aktiftir, Microsoft aranarak 1 kereye mahsus etkinleştirme yapman gerek.
03/60 hata kodu alırsan key blacklist tir.
Etkinleştirme yapamazsın.
Yeni key alman gerekir.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Baktım yolları denedim olacak gibi değil yeni key alıp etkinleştirme yaptım. Bu sefer Microsoft hesabım açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…