Burak Dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 67 18 Kasım 2019 #1 Merhaba, bu sorunu uzun zamandır yaşıyorum. Her şeyim güncel ve son sürümü bilgisayarımda iyi fakat durmadan takılmalar oluyor milisaniyelik, bazen de saniyelik. Yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba, bu sorunu uzun zamandır yaşıyorum. Her şeyim güncel ve son sürümü bilgisayarımda iyi fakat durmadan takılmalar oluyor milisaniyelik, bazen de saniyelik. Yardımcı olabilecek var mı?
Moon 21 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 Yer KKTC Girne 18 Kasım 2019 #2 MemTest86 - Official Site of the x86 Memory Testing Tool ile Rami test etmeni öneririm.
Burak Dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 67 18 Kasım 2019 #3 Ne işe yarıyor Moon 21 dedi: MemTest86 - Official Site of the x86 Memory Testing Tool ile Rami test etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor bu program öğrenebilir miyim ?
Ne işe yarıyor Moon 21 dedi: MemTest86 - Official Site of the x86 Memory Testing Tool ile Rami test etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor bu program öğrenebilir miyim ?
Moon 21 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 Yer KKTC Girne 18 Kasım 2019 #4 Ram'in performansını ve sağlığını kontrol ediyor.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2019 #5 Sistem de Overclock veya XMP var mı? Sistem HDD üzerine mi SSD üzerine mi kurulu?
Burak Dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 67 18 Kasım 2019 #6 Moon 21 dedi: Ram'in performansını ve sağlığını kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla... Ram ile alakalı sıkıntı yok acaba sorun google chrome den kaynaklanıyor olabilir mi ? biliyorsunuz oldukça rami meşgul eden bir program MayCrasH dedi: Sistem de Overclock veya XMP var mı? Sistem HDD üzerine mi SSD üzerine mi kurulu? Genişletmek için tıkla... Sisteam de overclock veya xmp yok . Sistem SSD üzerine kuruldu elbette.
Moon 21 dedi: Ram'in performansını ve sağlığını kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla... Ram ile alakalı sıkıntı yok acaba sorun google chrome den kaynaklanıyor olabilir mi ? biliyorsunuz oldukça rami meşgul eden bir program MayCrasH dedi: Sistem de Overclock veya XMP var mı? Sistem HDD üzerine mi SSD üzerine mi kurulu? Genişletmek için tıkla... Sisteam de overclock veya xmp yok . Sistem SSD üzerine kuruldu elbette.
Moon 21 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 Yer KKTC Girne 18 Kasım 2019 #7 @Burak Dll Test ettinmi? Birde unuttum özür dilerim sistem özelliklerini yazmamışsın, sistem özelliklerini bilmeden pek yardım edemeyiz.
@Burak Dll Test ettinmi? Birde unuttum özür dilerim sistem özelliklerini yazmamışsın, sistem özelliklerini bilmeden pek yardım edemeyiz.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2019 #8 Burak Dll dedi: Ram ile alakalı sıkıntı yok acaba sorun google chrome den kaynaklanıyor olabilir mi ? biliyorsunuz oldukça rami meşgul eden bir program Sisteam de overclock veya xmp yok . Sistem SSD üzerine kuruldu elbette. Genişletmek için tıkla... Sistemini komple yazar mısın, birde bu takılma tam olarak nerede meydana geliyor?
Burak Dll dedi: Ram ile alakalı sıkıntı yok acaba sorun google chrome den kaynaklanıyor olabilir mi ? biliyorsunuz oldukça rami meşgul eden bir program Sisteam de overclock veya xmp yok . Sistem SSD üzerine kuruldu elbette. Genişletmek için tıkla... Sistemini komple yazar mısın, birde bu takılma tam olarak nerede meydana geliyor?
Burak Dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 67 18 Kasım 2019 #9 Moon 21 dedi: @Burak Dll Test ettinmi? Birde unuttum özür dilerim sistem özelliklerini yazmamışsın, sistem özelliklerini bilmeden pek yardım edemeyiz. Genişletmek için tıkla... R7 250 2GB ERKAN KARTI 16GB RAM İ3 6098 İŞLEMCİM VAR MayCrasH dedi: Sistemini komple yazar mısın, birde bu takılma tam olarak nerede meydana geliyor? Genişletmek için tıkla... Youtube'dan video izlerken çok çok kısa fakat cidden rahatsız ediyor .
Moon 21 dedi: @Burak Dll Test ettinmi? Birde unuttum özür dilerim sistem özelliklerini yazmamışsın, sistem özelliklerini bilmeden pek yardım edemeyiz. Genişletmek için tıkla... R7 250 2GB ERKAN KARTI 16GB RAM İ3 6098 İŞLEMCİM VAR MayCrasH dedi: Sistemini komple yazar mısın, birde bu takılma tam olarak nerede meydana geliyor? Genişletmek için tıkla... Youtube'dan video izlerken çok çok kısa fakat cidden rahatsız ediyor .
Moon 21 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 Yer KKTC Girne 18 Kasım 2019 #10 @Burak Dll Söylediğim program ile Ram'i test ettin mi? Son düzenleme: 18 Kasım 2019