MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2019 #11 Burak Dll dedi: R7 250 2GB ERKAN KARTI 16GB RAM İ3 6098 İŞLEMCİM VAR Youtube'dan video izlerken çok çok kısa fakat cidden rahatsız ediyor . Genişletmek için tıkla... Tarayıcınızın Donanım hızlandırma özelliği açık mı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 24,4 KB · Görüntüleme: 102
Burak Dll dedi: R7 250 2GB ERKAN KARTI 16GB RAM İ3 6098 İŞLEMCİM VAR Youtube'dan video izlerken çok çok kısa fakat cidden rahatsız ediyor . Genişletmek için tıkla... Tarayıcınızın Donanım hızlandırma özelliği açık mı?
Burak Dll Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 67 18 Kasım 2019 #12 MayCrasH dedi: Tarayıcınızın Donanım hızlandırma özelliği açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet Açık MayCrasH dedi: Tarayıcınızın Donanım hızlandırma özelliği açık mı? Genişletmek için tıkla... Zaten tek googlede değil genel olarak çoğu programda
MayCrasH dedi: Tarayıcınızın Donanım hızlandırma özelliği açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet Açık MayCrasH dedi: Tarayıcınızın Donanım hızlandırma özelliği açık mı? Genişletmek için tıkla... Zaten tek googlede değil genel olarak çoğu programda
MurtazaX Centipat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 45 Yer Aydin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimari Görselleştirme 22 Şubat 2022 #13 Merhaba, sorunu çözebildiniz mi acaba?
GoldenHXA Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #14 Burak Dll dedi: R7 250 2 GB ekran kartı 16 GB RAM i3 6098 İŞLEMCİM VAR YouTube'dan video izlerken çok çok kısa fakat cidden rahatsız ediyor. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi? Aynı sorun bende de var ne yazık ki ne yapacağımı şaşırdım
Burak Dll dedi: R7 250 2 GB ekran kartı 16 GB RAM i3 6098 İŞLEMCİM VAR YouTube'dan video izlerken çok çok kısa fakat cidden rahatsız ediyor. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi? Aynı sorun bende de var ne yazık ki ne yapacağımı şaşırdım
MurtazaX Centipat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 45 Yer Aydin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimari Görselleştirme 21 Şubat 2023 #15 GoldenHXA dedi: Düzeldi mi? Aynı sorun bende de var ne yazık ki ne yapacağımı şaşırdım Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bu durum AMD tabanlı işlemcilerden dolayı olduğunu ve son gelen BIOS Update ile bu sorundan tamamen kurtulmuş bulunmaktayım.
GoldenHXA dedi: Düzeldi mi? Aynı sorun bende de var ne yazık ki ne yapacağımı şaşırdım Genişletmek için tıkla... Merhaba. Bu durum AMD tabanlı işlemcilerden dolayı olduğunu ve son gelen BIOS Update ile bu sorundan tamamen kurtulmuş bulunmaktayım.