- Makaleler
- 4
Windows 10 1909 güncellemesi kurulduktan sonra sistem anlık takılmaya başladı. Özellikle oyunlarda çok can sıkıcı bir hal alıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Hocam çözdünüz mü problemi? Nasıl yaptınız? Şu anda ben de aynı dertle uğraşıyorum.Çözemedim bir türlü.Windows 10 1909 güncellemesi kurulduktan sonra sistem anlık takılmaya başladı. Özellikle oyunlarda çok can sıkıcı bir hal alıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Bende merak ediyorum. Aynı sorun bende de mevcut.Hocam çözdünüz mü problemi? Nasıl yaptınız? Şu anda ben de aynı dertle uğraşıyorum.Çözemedim bir türlü.
Merhaba bu durumu denedim lakin çözülmedi. Sonradan AMD konu ile ilgili dediğiniz açıklamayı yaptı. Şuan için nadir donmalar devam ediyor. Son olarak yine dediğiniz şekilde format atıp Windows 10 kullanmaya devam ediyorum.@MurtazaX Takılma, görüntü ve sistem bir iki saniyeliğine ağır çekime geçmiş gibi mi hissettiriyor? Eğer öyleyse sorununuz TPM olabilir. BIOS güncellemesi yapıp sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Eğer düzelmezse sisteminizdeki önemli dosyalarınızın bir yedeğini alıp (format atma ihtiyacı oluşursa diye) BIOS üzerinden TPM'i devre dışı bırakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.