Windows 10 Anniversary Güncellemesi Eksileri

Oguzhanbzkrt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 1-2 saat önce bu güncellemeyi yapmış bulunmaktayım. Ben özel olarak indirmedim bilgisayarımı kapatırken güncelleştir ve kapat, kapat, güncelleştir ve yeniden başlat, yeniden başlat seçenekleri geldi otomatik olarak. Bende güncelleştirdim ciddi manada zaman geçti(internetim birazcık yavaştır). Ardından açıldı.
Bu güncellemede tek yaşadığım sıkıntı ekran kartımı aygıt yöneticisinde gördüğü halde dxdiagda görmemesiydi onu da bir şekilde hallettim ve şuanda sorunsuz olarak kullanıyorum. Size - kısımlarını yazacağım +larını zaten bulabilirsiniz internetten.
- Arkadaşlar açılış ve kapanışta sanki birazcık yavaşlama var gibi geldi bana çok olmasada.
- Oyunlarda yavaşlama sorunu bende ortaya çıkmadı ama bazı arkadaşlarda böyle durumlar oluşmuş.
- Belki sizde de bende olduğu gibi ekran kartını aygıt yöneticisinde gördüğü halde düşük çözünürlükte kalma gibi bir durum olabilir, bu sorunu düzeltmek için hemen ekran kartınızın sitesine girip Windows 10 uyumlu indirme yöneticisini indirin sorun çözülecektir.

Arkadaşlar benim gözüme takılanlar bunlar. Güncelleyecek arkadaşlara yardımı dokunsun.

+ Bunu yazmak istedim. Windows defender gerçekten iyileştirilmiş arkadaşlar başarılı.

Hiçbir sorun yaşamadım, windows çubuğunda herkesdeki gibi otomatik gizleme kullananlar için bir bug vardı çubuk bazı uygulamaların arkasında kalıyordu, bug bu güncellemede düzeltilmiş. Bende daha önce realtek ile desteklenmeyen windows ses efektleri kullanılabilir hale getirilmiş.

Son güncellemeleri arkadaşların alması taraftarıyım, farkında olmadığınız iyileştirmeler oluyor.

Hiçbir sorun yaşamadım, windows çubuğunda herkesdeki gibi otomatik gizleme kullananlar için bir bug vardı çubuk bazı uygulamaların arkasında kalıyordu, bug bu güncellemede düzeltilmiş. Bende daha önce realtek ile desteklenmeyen windows ses efektleri kullanılabilir hale getirilmiş.

Son güncellemeleri arkadaşların alması taraftarıyım, farkında olmadığınız iyileştirmeler oluyor.

Tabikide bir çok iyileştirme yapılmış ben +larını yazmaya uğraşmadım yalnızca -lerini söylemek istedim yanlış anlaşılmasın.

Bendede hızlanma oldu. Gayet iyi bir güncelleme olmuş. Bende oyunlarda sıkıntı yaşamadım. Burdan kurmakta kararsız olanlara sesleniyorum gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz. Bazı kişiler yok işte şöyle sorunlar falan diyor onların sistemlerinde ya virüs var yada bilgisayar kullanmayı bilmeyen kişilerden geliyor bu cevaplar. Ben windows 8.1'den windows 10'a yükseltme yoluyla geçtikten sonra ayrıyetten temiz kurulum yapmadım. Yeni yapı geldi gene yapmadım fıstık gibi çalışıyor sistem. Dediğim gibi siz kurmaktan korkmayın.

Bir süredir test programlarıyla haşır neşirim. Kurmadan önce ve kurduktan sonra yaptığım testlerde %1,5 gibi bir performans düşüşü gözlemledim. Güncellemeden bir süre sonra otomatik ekran kartı güncellemesi geldi o da %1.5 performans düşüşüne neden oldu. Toplamda grafik tarafında yaklaşık %3 kaybım var.

Bir süredir test programlarıyla haşır neşirim. Kurmadan önce ve kurduktan sonra yaptığım testlerde %1,5 gibi bir performans düşüşü gözlemledim. Güncellemeden bir süre sonra otomatik ekran kartı güncellemesi geldi o da %1.5 performans düşüşüne neden oldu. Toplamda grafik tarafında yaklaşık %3 kaybım var.

Neye göre test yapıyorsunuz, teknik olarak grafik performansı ile ilgisi yok yamanın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı