Windows 10 application frame host virüs mü?

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Bilgisayarımı kullanırken fan sesi çok çıkıyordu ve bende Görev Yöneticisi'ni açtığımda CPU'yu %25-%30'luk bir kısmını "application frame host" adında bir şeyin yediğini fark ettim normalde bilgisayarım gayet sessiz çalışır ama ne oldu ne etti herhangi bir şey yüklemememe rağmen bilgisayar çok sesli çalışmaya başladı. Daha sonra bu uygulamayı görev yöneticisinde görevini sonlandırır sonlandırmaz bilgisayarım eski sessizliğine kavuştu. Şimdi bilmem ama bu şeyi silmeli miyim silememeli miyim bilmiyorum tek bildiğim şey bu yaşananlar üstüne önceden Kaspersky ve Malwarebytes ile tam bir tarama da yapmıştım ve herhangi bir virüs çıkmamıştı. Yani benim size sorum "application frame host" ne alaka? İnternette arattığımda bazıları Microsoft'un imzalı ürünü olduğunu bazıları ise virüs olabileceğini söylüyor ben de bunu merak ettiğimden buradayım. Bu bir virüs mü?

ee yardım eden yok mu?

Son düzenleme:
Hocam virüs değil onlar. Yine Windows her güncelleme ile sistem kullanımını arttırıyor sağ olasın. Ama ne o çok bilmiyorum. Güvenilir bu ama.
Linux kullan;).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı