4Cosmos Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 302 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #1 Selamlar, Windows 10 arama çubuğu çalışmıyor. Siyah ekranda kalıyor. Diğer konuları izledim fakat bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar, Windows 10 arama çubuğu çalışmıyor. Siyah ekranda kalıyor. Diğer konuları izledim fakat bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Omgtufanomg Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #2 Hocam saçma olacak ama bilgisayarı yeniden başlatıp denediniz mi?
4Cosmos Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 302 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #3 Omgtufanomg dedi: Hocam saçma olacak ama bilgisayarı yeniden başlatıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam, format atmak istemiyorum. O yüzden sordum
Omgtufanomg dedi: Hocam saçma olacak ama bilgisayarı yeniden başlatıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam, format atmak istemiyorum. O yüzden sordum
Bendy00 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 634 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #4 4Cosmos dedi: Denedim hocam, format atmak istemiyorum. O yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle Windows güncellemesi ile kaynaklanan bir sorun çünkü herkes aynı sorunu yaşamış güncellemeyi kaldırabilirsiniz isterseniz.
4Cosmos dedi: Denedim hocam, format atmak istemiyorum. O yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle Windows güncellemesi ile kaynaklanan bir sorun çünkü herkes aynı sorunu yaşamış güncellemeyi kaldırabilirsiniz isterseniz.