Furkanloji Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 385 12 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, başlata veya aramak için buraya yazına tıklıyorum. 1 harf yazmadan kapanıyor, hiçbir şey arayamıyorum, çok zor durumdayım.
Arkadaşlar, başlata veya aramak için buraya yazına tıklıyorum. 1 harf yazmadan kapanıyor, hiçbir şey arayamıyorum, çok zor durumdayım.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 12 Aralık 2020 #2 Furkanloji dedi: Arkadaşlar, başlata veya aramak için buraya yazına tıklıyorum. 1 harf yazmadan kapanıyor, hiçbir şey arayamıyorum, çok zor durumdayım. Genişletmek için tıkla... Windows r basın. Artından gelen kısma services.msc yazarak servisleri açın. Gelen kısımdan Windows Search'ı bulun etkin olup olmadığını kontrol edin.
Furkanloji dedi: Arkadaşlar, başlata veya aramak için buraya yazına tıklıyorum. 1 harf yazmadan kapanıyor, hiçbir şey arayamıyorum, çok zor durumdayım. Genişletmek için tıkla... Windows r basın. Artından gelen kısma services.msc yazarak servisleri açın. Gelen kısımdan Windows Search'ı bulun etkin olup olmadığını kontrol edin.
UğuR56 Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 310 Yer İstanbul 12 Aralık 2020 #3 Arda KC dedi: CTRL r basın. Artından gelen kısma services.msc yazarak servisleri açın. Gelen kısımdan Windows Search'ı bulun etkin olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam o Windows + R
Arda KC dedi: CTRL r basın. Artından gelen kısma services.msc yazarak servisleri açın. Gelen kısımdan Windows Search'ı bulun etkin olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam o Windows + R
Furkanloji Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 385 12 Aralık 2020 #4 Arda KC dedi: CTRL r basın. Artından gelen kısma services.msc yazarak servisleri açın. Gelen kısımdan Windows Search'ı bulun etkin olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... CTRL r yapınca sayfayı yeniliyor.
Arda KC dedi: CTRL r basın. Artından gelen kısma services.msc yazarak servisleri açın. Gelen kısımdan Windows Search'ı bulun etkin olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... CTRL r yapınca sayfayı yeniliyor.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 12 Aralık 2020 #5 UğuR56 dedi: Hocam o Windows + R Genişletmek için tıkla... Düzelttim Furkanloji dedi: CTRL r yapınca sayfayı yeniliyor. Genişletmek için tıkla... Windows + R
UğuR56 dedi: Hocam o Windows + R Genişletmek için tıkla... Düzelttim Furkanloji dedi: CTRL r yapınca sayfayı yeniliyor. Genişletmek için tıkla... Windows + R
Furkanloji Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 385 12 Aralık 2020 #6 Arda KC dedi: Windows r basın. Artından gelen kısma services.msc yazarak servisleri açın. Gelen kısımdan Windows Search'ı bulun etkin olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Böyle ne yapmam gerekiyor. Dosya Ekleri 234232422342342.png 2,5 KB · Görüntüleme: 42
Arda KC dedi: Windows r basın. Artından gelen kısma services.msc yazarak servisleri açın. Gelen kısımdan Windows Search'ı bulun etkin olup olmadığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Böyle ne yapmam gerekiyor.
UğuR56 Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 310 Yer İstanbul 12 Aralık 2020 #7 Durdur sonra tekrardan başlat.
Furkanloji Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 385 12 Aralık 2020 #8 UğuR56 dedi: Durdur sonra tekrardan başlat. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
UğuR56 Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 310 Yer İstanbul 12 Aralık 2020 #9 Furkanloji dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Windows yeniden başlat tekrar dene bir de arkada çalışan uygulamaları kapatıp dene.
Furkanloji dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Windows yeniden başlat tekrar dene bir de arkada çalışan uygulamaları kapatıp dene.